Premis

Premis

Premis atorgats al projecte CERES

  • El projecte CERES fou l'únic projecte espanyol nominat el 1998 al premi que concedeix l'Smithsonian Institution d'Estats Units per la seva tasca en l'ús de les noves tecnologies al servei de la societat.
  • El 1999 el projecte CERES fou nominat als premis SESAME ? Congrés de Targetes Intel·ligents Cartes '99, París com al projecte més innovador dins de l'àrea d'identificació i seguretat.
  • El 2000 el projecte CERES fou guardonat per la directora de la revista Actualidad Económica Ana I. Pereda, com a una de "Les 100 millors idees d'Internet".
  • Així mateix, el projecte CERES fou guardonat a la "I Edició de Premis a les millors Pràctiques en l'Administració Electrònica 2003".
  • "La targeta criptogràfica CERES/FNMT, primer premi en el Congrés Internacional de Targetes". La targeta criptogràfica CERES, creada íntegrament per la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, va rebre el premi Golden Card a l'Avenç Tecnològic més rellevant de 2003 en el Congrés Internacional de Targetes, que es va celebrar a Madrid els tres primers dies de març i que constitueix el principal esdeveniment a Espanya sobre targetes, mitjans de pagament i seguretat.
14858270
Certificados activos a fecha:
16/04/2024

Información Relacionada

Obtenga/Renueve su certificado: